Ács Ildikó

     A Pécsi Tudományegyetem védőnői szakon végzetem . 17 éve dolgozom védőnőként emellett négy gyermeket nevelő nagycsaládos édesanya vagyok.

    A védőnői tevékenység egy nagyon komplex hivatás. Tanáraim mondták minidig, hogy már a fogantatás előtt 9 hónappal kezdődik a munkánk a prevencióval, mely végig kíséri az egész várandósságot majd a gyermek születését követően az iskoláskor kezdetéig tart. Segítséget tudok nyújtani a várandóság idején a helyes életmód kialakításában, a gyermek fogadására, szülésre, szoptatására való felkészülésben. A baba születése után figyelemmel kísérem a gyermek testi - értelmi - érzelmi fejlődését, tanácsot adok az életkornak megfelelő gondozásról, táplálásról, tájékoztatást a védőoltások fontosságáról.

    Ma már információözön zúdul a kismamákra, édesanyákra az internetről. Nekem az a dolgom, hogy eloszlassam a kételyeket, válaszoljak a kérdésekre, segítsem a mindennapokat könnyebbé tenni így hozzájárulva egy egészséges és boldog család létrejöttét.

    Bármilyen kérdésed, problémád van, vagy csak tanácstalan vagy, támaszra van szükséged keress bátran, hívj bizalommal! 

Emailen és telefonon is bármikor elérhető vagyok.

Elérhetőségeim: ildiko.acs@hotmail.hu vagy 06-70-9446881


Previ Team Egyesület| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el