Révi Erik

    Angol-kommunikáció szakon szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetemen, illetve a Veszprémi Egyetemen. Legutóbb a Budapesti Gazdasági Egyetem munkahelyi mentálhigiénés szakember képzését végeztem el.

    Karrierem kezdetén angol üzleti kommunikációt tanítottam cégeknél. A tanítás mellett folyamatosan stratégiai, illetve kommunikációs tanácsokat is adtam cégvezetőknek és magánembereknek egyaránt. Egy idő után felfigyeltem arra, hogy személyes véleményemet, tanácsaimat is egyre többször kérik, hatékony segítséget tudok nyújtani életvezetési kérdésekben és a magánéleti kommunikációban is.

 Ez után több évet hallgattam kommunikációs szakismereteket, szociálpszichológiát, pszichológiát. Folyamatosan képzem magam önismereti technikák terén is, hogy minél teljesebb körű, hatékony segítséget nyújthassak a hozzám fordulóknak.

Az eltelt évtizedben bel- és külföldről egyaránt sokan fordultak hozzám segítségért, támogatásért olyanok, akik változást vártak az életükben, akadállyal küzdöttek vagy válaszút előtt álltak.

Látogass el weboldalamra:    www. lelektorna .hu
Previ Team Egyesület| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el