Szűcs Rita

    Dietetikusi diplomámat 1987-ben kaptam meg a néhai Orvostovábbképző Intézet Egészségügyi Főiskolai Karán. A fővárosban helyezkedtem el. Először az Uzsoki utcai, majd a Szent Rókus Kórház betegosztályain dolgoztam terápiás dietetikusként.

   Jelenlegi munkahelyem immár több évtizede a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet. Feladataim közé tartozik: a betegek étkeztetésének biztosítása, kapcsolattartás az osztályok és az élelmezési üzem között, a diétás étkezésre szoruló páciensek okítása, a rehabilitációs programra érkezőknek csoportos betegoktatás.

   A munkahelyi tevékenységeken kívül leginkább a középiskolás korosztálynak, de kismamáknak és felsősöknek is tartottam előadást egészségnapok keretében, ill.az érdeklődőknek tanácsadást sportrendezvényen, szűrőnapon.

   Pár évig a Kismama magazin Kismamakonyha rovatának munkatársa voltam. Iskolások erdei nomád táboroztatásának állandó résztvevőjeként a tábori konyha megszervezését , működtetését vállaltam fel.

   Fontosnak tartom, hogy tanácsadáskor a betegekkel, páciensekkel ne csak azt ismertessem meg, hogy mit javaslunk és tiltunk, hanem azt is, hogy miért tesszük. Eljuthassunk oda, hogy a megbeszélt szempontok ismeretében el tudja majd dönteni, milyen ételek segítik őt abban, hogy jól érezze magát a bőrében , lelkifurdalás-mentes öröme teljen étkezéseiben.

Elérhetőségem: szucs.ritaa@icloud.com

Previ Team Egyesület| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el