Hírek

December 3-án tartotta egyesületünk első év végi Gálaestjét. Az estén további két egyesület is színesítette a programot. A TSE versenyzői Oroszlántánccal, a Gyémántkút Egyesület az ovis mazsorett csoportjuk bemutatójával kápráztatta el a nagyérdemű közönséget. Egyesületünk Szabadidő Sport Szakosztályából az este folyamán 66-an álltak a vendégek elé...

November 26.-án került megrendezésre Budafokon az első Budapesti Országos Mazsorett Fesztivál, ahol 20 hazai mazsorett csoport lépett színpadra .A fesztiválra a Szabadidő- sport Szakosztály is meghívást kapott. Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy fellépésünkkel mi is színesíthettük a színvonalas rendezvényt.

POUND KÉPZÉS

2022.11.19

Fontos számunkra, hogy óráink változatosak legyenek. Mezei Eszter hazai master tréner vezetésével ma sikeresen elvégezte Bóta Ili a POUND PRO képzést. Hamarosan bővül az órarend palettánk, a POUND edzés is elérhető lesz a Szabadidő- sport szakosztályban .

Halloween 2022

2022.10.28

Halloween 2022Mint minden évben, idén sem maradhatott el a Halloween jump.A Moveini és a W. Jumpini csoport fergeteges, rémisztő jelmezekbe bújva tartotta meg edzését. Természetesen a végén a megérdemelt édesség sem maradhatott el. Köszönjük szépen a kedves Szülőknek a sok- sok finomságot.

Previ Team Egyesület| Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el